RITSSCREEN

De Solidscreen is een speciaal type screen met geleiding van het doek via een ritssysteem in de zijgeleiders.
Dit brengt interessante voordelen met zich mee.  De solidscreen is bijvoorbeeld in elke stand windvast en in gesloten toestand zelfs insectenwerend.
Door de speciale ritsgeleiding kan de Solidscreen ook dienen als windscherm onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping of Cubola , balkon of tuinhuis.
Bovendien beschermt de Solidscreen als windscherm door zijn strakke afdichting ook perfect tegen de laagstaande zon. Als zonwering biedt de Solidscreen een optimale bescherming tegen warmteontwikkeling in uw interieur.
De Solidscreen is standaard verkrijgbaar met een afgeschuinde of afgeronde kap in de maat 105 mm.
In deze maat is de Solidscreen, naast de standaard kleuren(wit, creme,antraciet, en technisch zilver), ook verkrijgbaar in de populaire antraciet structuurlak.De afgeschuinde variant is ook met 85 of 95 mm omkasting verkrijgbaar.
De Solidscreen kan tot 5 meter breed worden ingezet met een 125mm omkasting.

screen, zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

Super sterk!

De SolidScreen® is door toonaangevende test- en keuringsorganisaties gestest op wind- en drukbelasting. Het scherm uit de test van 2×2 meter was bestand tegen een winddruk van meer dan 200 kg per m2 en windsnelheden van meer dan 145 km/h!

Screendoeken

De screendoeken worden geweven van glasvezeldraden en voorzien van een PVC coating. Het doek heeft daardoor een enigzins open structuur. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur. Er zijn vele kleuren doeken leverbaar, zelfs screendoeken met een transparant venster behoort tot de mogelijkheden.

Bediening

De SolidScreen wordt standaard voorzien van een elektrische bediening. De motor wordt geïntegreerd in de doekrol, waardoor de bediening onzichtbaar is en het scherm nog mooier oogt. Door middel van een wandschakelaar of afstandsbediening is uw Solidscreen uiterst eenvoudig te bedienen.

Energie besparing

Uit TNO-onderzoek blijkt dat toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen tot 12 procent op energie voor koelen worden bespaard. Warmte en zonlicht kunnen tot 88 procent gereflecteerd worden, maar het zicht naar buiten blijft behouden. Dat maakt dat er een rijke keuze aan kleuren is waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting- en kozijnkleuren.

screen, zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul dit formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Fout: Contact formulier niet gevonden.