DAKVENSTERROLLUIKEN

Een dakvenster-rolluik is uiterst geschikt voor toepassing op kantelbare dakvensters van het merk Velux en Roto.

Slaapcomfort

Een dakvenster-rolluik draagt bij tot een zeer hoge verhoging van uw slaapcomfort. Een dakvenster-rolluik is de perfecte zonwering, de zon wordt aan de buitenzijde van het dakvenster geweerd en dus blijft uw slaapkamer ‘s zomers koel. Een dakvenster-rolluik zorgt voor een uitstekende verduistering. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en ’s nachts werkende mensen.

Het draaiende gedeelte van het dakvenster kan uiteraard nog steeds gekanteld worden, zodat u het nog steeds kunt reinigen, en is het ook nog steeds mogelijk uw dakvenster te openen voor ventilatie van uw zolderkamer.

G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen
G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

Superieure Techniek

Het geheel wordt gemaakt van hoogwaardige volgeschuimde en geextrudeerde aluminium profielen Alle onderdelen zijn gelakt volgens de meest moderne methoden en voldoen aan de strengste eisen.
Elk dakvenster-rolluik wordt zorgvuldig op maat gemaakt en getest en is leverbaar in een aantal standaard kleuren. Een dakvenster-rolluik is standaard uitgevoerd met een koord-bediening, uiteraard is het mogelijk het rolluik elektrisch met schakelaar of afstandbediend uit te voeren.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul dit formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Fout: Contact formulier niet gevonden.