ELEGANCE 95

Techniek

De Elegance 95 is een uitvalscherm dat geschikt is voor elk type raam, waarbij en vrij doorloop onder het scherm niet nodig is. Het is een functionele zonwering met een hoge mate van betrouwbaarheid degelijkheid. De armen zijn verplaatsbaar en er is een ruime keuze aan type armen: vast, windvast, stormvast en gasveer. Voor elke situatie een oplossing, zelfs voor winderige balkons of kantoren.

Materiaal

De armen, de beschermkap en de voorlijstzijn gemaakt uit hoogwaardig aluminium, en kunnen uitgevoerd worden in verschillende RAL-kleuren.

Zonwering Elegance G&M Best
Zonwering Elegance G&M Best
zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

Tibelly doeken

Om dit scherm een persoonlijk tintje te geven en af te stemmen op uw woonomgeving, kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringdoek. Vanzelfsprekend is ook dit van uitstekende kwalitei

Bediening

Kleinere schermen kunnen eenvoudig bediend worden met band, koord, staaldraad of draai-
stang.Als u echter houd van comfort en gemak dan kunt u het scherm uitbreiden met elektrische bediening. toppunt van luxe is een scherm uitgerust met een zon-windmeter, deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul dit formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Fout: Contact formulier niet gevonden.