FURORE

De cassette Furore® is een volledig gesloten zonnescherm uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit.
Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is dan optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De afgeronde kap zorgt
voor een fraai aangezicht, zowel in open als gesloten stand, terwijl de sierlijk gegoten afdekkappen elke schroef verbergen.

Furore Zonwering, G&M Best
Furore Zonwering, G&M Best

De knikarmen

De degelijk knikarmen, die een vrije doorloop onder uw scherm garanderen, hebben een uitval van 150, 200, 250 of 300cm. De maxiamle breedte van het scherm is 500cm bij een uitval van 300cm en 550cm bij een uitval van 250cm. Door het toepassen van hoogwaardige materialen zoals aluminium, UV bestendig kunstof en roestvast staal is dit scherm hèt voorbeeld van absolute duurzaamheid.

Tibelly doeken

Om dit scherm een persoonlijk tintje te geven en af te stemmen op uw woonomgeving, kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringsdoek. Vanzelfsprekend is ook dit van uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend.
Daarnaast beschermd het tegen UV-straling en houdt het doek, afhankelijk van de doekkeuze tot meer dan 90% van de zonnewarmte tegen.

De Bediening

De cassette Furore® wordt standaard elektrisch uitgevoerd en is tevens leverbaar met een soepel lopend windwerk en een slingerstang. Als u echter houd van comfort en gemak dan kunt u het scherm uitbreiden met een draadloze handzender. Het toppunt van luxe is een scherm uitgerust met een zon-windmeter, deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul dit formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Fout: Contact formulier niet gevonden.