BELLA

Door zijn compacte vorm en unieke stelmogelijkheden is de Bella in bijna elke situatie te plaatsen. Door toepassing van de oerdegelijk knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. dit unieke scherm is verkrijgbaar met speciale uit aluminium geëxtrueerde montageplaten. Hierdoor is hij aan praktisch alle gevels te monteren.

Zonwering Furore G&M Best
zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

De knikarmen

De armen zijn zeer stabiel en sterk , gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen en de verbindingsstukken zijn volgens een uniek proces gesmeed en gegoten. Bovendien zijn ze voorzien van 2 kabels en sterke veren. Alle bouten,moeren en assen zijn van roestvast staal. De afgeronde zijkappen zijn zo vervaardigd dat u geen schroeven of bouten ziet.

De Maximale breedte van de Bella is 600 cm bij een uitval van 250cm of een breedte van 550 cm bij een uitval van 300 cm. De knikarmen hebben een uitval van 150, 200, 250 en 300 cm. Door gebruik van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, is dit scherm hèt voorbeeld van absolute duurzaamheid.

Tibelly doeken

Om dit scherm een persoonlijk tintje te geven en af te stemmen op uw woonomgeving, kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringsdoek. Vanzelfsprekend is ook dit van uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend.
Daarnaast beschermd het tegen UV-straling en houdt het doek, afhankelijk van de doekkeuze tot meer dan 90% van de zonnewarmte tegen.

De Bediening

De Bella is standaard geschikt voor een electrische bediening en is tevens leverbaar met een soepel lopend windwerk en een slingerstang. Echter wilt u genieten van comfort en gemak dan kunt u het scherm uitbreiden met een draadloze handzender. Het ultieme luxe is een scherm uitgerust met een zon-windmeter. Deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

Uitvoering

De standaard kleur is technisch zilver, tevens is dit terrasscherm in de RAL-kleur 9001, créme wit te verkrijgen

zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul dit formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Fout: Contact formulier niet gevonden.