KUNSTSTOF KOZIJNEN

Onze kunststof kozijnen voldoen aan de strengste eisen waaraan een modern raamsysteem moet voldoen. Dit hoogwaardige kozijnsysteem is volledig ontworpen voor de kenmerkende Nederlandse bouwstijlen en hierdoor perfect toepasbaar bij zowel moderne als klassieke architectuur. Hiermee bieden wij u een modern, traditioneel en toonaangevend kozijnsysteem.

Kunststof profielen onderscheiden zich door de hoge isolatiewaarden ten opzichte van andere kozijnsystemen. De kozijnprofielen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingsprofielen. Hierdoor garandeert het systeem u optimale thermische en akoestische isolatie. Met deze hoogwaardige thermische isolatie bespaard u op uw energierekening en met een verhoogde akoestische isolatie blijven hinderlijke buitengeluiden buiten uw bereik

kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

De profielen zijn gemaakt uit hoogwaardige componenten, zijn kleurecht en stootvast. Het kostbare en tijdrovende schilderwerk behoord tot het verleden. Het systeem bied u voor tientallen jaren een onderhoudsvrij kozijn. Tijdens het reinigen van uw beglazing neemt u ook eenvoudig uw raamkozijn af en alles fonkelt weer als nieuw. Kunststof kozijnen hebben een levensduur van tientallen jaren. Daarnaast zijn kunststof kozijnen milieuvriendelijk en voor 100% recyclebaar. Het PVC kozijnmateriaal wordt al vele jaren in een recycling kringloop opgenomen. Kunststof profielen zijn zelfdovend en daardoor veilig bij brand. Tevens ontstaat er geen brand bevorderende werking en is er geen verhoogde dioxinewaarde of uitstoot van andere giftige stoffen bij brand.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul dit formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Fout: Contact formulier niet gevonden.