PICA

Dankzij haar mooie vormen is de Picca helemaal van deze tijd. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook. De oerdegelijk knikarmen garanderen een vrije doorloop onder uw scherm.

De uitvoering

De semi cassette is standaard verkrijgbaar in de kleur technisch zilver. Een speciale behandeling (anodiseren) zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur en glans van uw aluminium semi-cassette behouden blijft ondanks weers-en tijdsinvloeden. U kunt ook kiezen voor een gemoffelde cassette in cremewit. Moffellen wil zeggen dat de kleur middels een speciaal verhittingproces wordt aangebracht, dit proces zorgt ervoor dat de laklaag aanzienelijk beter slag- en slijtvast is dan wanneer deze nat gelakt zou zijn. Bovendien is uw semi-cassette op deze manier goed bestand tegen UV-licht en corrosiebestendig

De Picca heeft een uitval van 150, 200, 250 of 300 cm. De maximale breedte van de Picca is 500 cm bij een uitval van 300 cm en 550 cm bij een uitval van 250. Door toepassing van hoogwaardige materialen, zoals Aluminium en Tibelly-doek, is het scherm hèt voorbeeld van absolute duurzaamheid.

zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

DE BEDIENING

De semi cassette Pica wordt standaard elektrisch uitgevoerd en is tevens leverbaar met een soepel lopend windwerk en een slingerstang. Als u echter houd van comfort en gemak dan kunt u het scherm uitbreiden met een draadloze handzender. Het toppunt van luxe is een scherm uitgerust met een zon-windmeter, deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

TIBELLY DOEKEN

Om dit scherm een persoonlijk tintje te geven en af te stemmen op uw woonomgeving, kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringdoek. Vanzelfsprekend is ook dit van uitstekende kwaliteit.

zonwering, kunststof kozijnen, G&M best, Serres Lichtstraten Rolluiken Overkappingen Kozijnen Zonwering Dakkapellen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul dit formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Fout: Contact formulier niet gevonden.