Aluminium kozijnen Eindhoven

Wij bieden u aluminium kozijnen in Eindhoven aan volgens een geprezen totaalconcept. We geven niet alleen een passend advies voor uw aluminium kozijnen. We produceren en monteren ze ook nog eens zelf. Hierdoor kunnen we prachtig maatwerk leveren. Van Beveren levert ons al jaren de profielen voor de aluminium kozijnen en zij staan bekend vanwege nieuwste technologische ontwikkelingen en de hoogwaardige producten. Voor diverse relaties in Eindhoven hebben wij aluminium kozijnen mogen plaatsen.

Onze strategie; Aluminium kozijnen met maatwerk en uitzonderlijke service tegen een aantrekkelijke prijs, zonder in te leveren op kwaliteit wordt in de hele regio Eindhoven geprezen. (Zie klanten vertellen)

Uitvoering Aluminium kozijnen

Aluminium is sierlijk, subtiel en slank en past uitstekend bij moderne woonstijlen, maar is ook perfect toepasbaar in de renovatie van stijlvolle bouwwerken. Omdat geen enkele woning hetzelfde is hebben wij een grote selectie aan aluminium kozijnen. Omdat aluminium zo stevig is kunnen ook hele slanke profielen gebruikt worden. Wat weer ten goede komt aan de uitstraling van uw huis. Nog een goede redenen om voor aluminium kozijnen in Eindhoven te kiezen.

De profielen van de aluminium kozijnen zijn perfect geïsoleerd dankzij de thermische onderbreking van het aluminium met polyamide stegen. De kozijnen zijn voorzien van elektrostatische poedercoating met het Europese Qualicoat keurmerk en getest volgens het politiekeurmerk. Dit alles zorgt voor kozijnen met een hoogwaardige uitstraling. wij hebben al vele prachtige aluminium kozijnen in Eindhoven mogen plaatsen. Wilt u meer weten over aluminium kozijnen of de mogelijkheden? Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden van aluminium kozijnen. Of maak een afspraak en laat u informeren door onze specialisten.