Markiezen

Een Markies geeft uw huis een exclusieve uitstraling! De mooie ronde vormen zijn uitstekend toepasbaar bij traditionele bouwstijlen, maar verrassend genoeg past het ook uitermate goed bij modernere bouwstijlen.

 

uitvoering

De markieskap wordt geleverd in aluminium, deze heeft dezelfde uitstraling als een houten kap maar is een stuk onderhoudsvriendelijker en minder gevoelig voor weersinvloeden. De aluminium kap zal zijn mooie uitstraling dan ook gedurende vele jaren behouden.

Kap en zijschotten zijn leverbaar in verschilende eigentijdse kleuren. Zo kan er altijd een perfecte combinatie worden gemaakt met de kleur van het doek en die van de kozijnen.

markiezen te Alblasserdam

Bediening

De markies is voorzien van een bovenrolsysteem, dit zorgt ervoor dat het koord over het doek geleid wordt inplaats van onder het doek door. Met dit systeem kunt u er zeker van zijn dat er geen valse plooien in uw doek komen, bovendien ziet u markies er dan mooier afgewerkt uit en sluit deze altijd goed.

De markies heeft meerdere bedieningsmogelijkheden:
koordbediening, bandbediening, oogwindwerk en elektrische bediening. De bovenrol is op een mooie manier weggewerkt en aan het zicht onttrokken.
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of bel ons voor een afspraak.

U weet al wat u wilt? Klik dan hier voor een offerteaanvraag