De binnenkant van de rolluiken is vaak erg moeilijk schoon te maken, waardoor dit meestal blijft zitten. Hierdoor wordt de vervuiling steeds erger, en logischerwijs ook steeds moeilijker te verwijderen.

Van binnenuit gezien kan dit een doorn in het oog zijn. Daarnaast zorgt deze vervuiling er ook voor dat het schoonmaken van de buitenkant voor steeds kortere tijd helpt.

Vervuiling breidt zich makkelijk uit, en als de buitenkant wordt schoongemaakt en de binnenkant niet dan laat het gevolg zich raden.

Voor het schoonmaken van de binnenkant van een rolluik demonteren wij eerst de kap. Hierdoor kunnen wij het rolluik grondig reinigen aan beide zijden.

Ook maken wij de kap aan de binnenkant schoon. Zouden we dit niet doen, dan zorgt de vervuiling aan de binnenkant van de kap er voor dat het rolluik zelf ook binnen no-time weer smerig is.

 Lees meer

 

__________________________________________________________________________________________ 

 

Het is goed mogelijk om een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer zelf schoon te maken, maar met name het dakoppervlak schoonmaken is vaak lastig en soms zelfs gevaarlijk.

G&M BEST neemt het reinigen van uw terrasoverkapping of tuinkamer dan ook graag van uw over zodat u weer zorgeloos kunt genieten van een schone veranda of tuinkamer.

Lees meer